Відбувся семінар «Практичний досвід впровадження методики CAF у Республіці Польща на центральному рівні»

10 червня 2021 року НАДС спільно з Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні було проведено  семінар  «Практичний досвід впровадження методики CAF у Республіці Польща на центральному рівні».

Голова НАДС Наталія Алюшина у своїй вітальній промові зазначила, що впровадження методології CAF дає можливість більш ефективно витрачати ресурси, покращувати якість надання послуг, запроваджувати кращі практики та інноваційні підходи, покращувати імідж органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Разом з тим, перший заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Юлія Лихач презентувала результати впровадження системи управління якістю в органах державної влади України, а також наголосила на завданнях Центру як Українського національного ресурсного центру CAF.

Окрім вищезазначеного, в ході семінару експерт у сфері публічного управління Славомір Висоцкі представив досвід Польщі щодо вдосконалення функціонування органів державної влади на основі методології CAF, акцентуючи увагу на перевагах, а також можливих труднощах її застосування.

Загалом до заходу долучилися близько 100 учасників – представників НАДС і його міжрегіональних управлінь, Центрів надання адміністративних послуг міста Києва, інших органів державної влади та закладів вищої освіти.

Актуально? Розкажіть друзям!