Відбулась робоча зустріч заступника Голови Нацдержслужби України з керівником Програми професійної підготовки при Офісі зв’язку НАТО в Україні

17 червня 2014 року в приміщенні Нацдержслужби України відбулась робоча зустріч заступника Голови Національного агентства України з питань державної служби Олександра Скопича з керівником Програми Україна – НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони (далі – Програма) Керсті Келдер.

Метою заходу було обговорення напрямів співпраці Нацдержслужби України як національного координатора Програми з Офісом зв’язку НАТО в Україні в рамках реалізації Програми Україна – НАТО.

Під час зустрічі було презентовано основні завдання і досягнення Програми, а також Робочий план заходів з реалізації Програми у 2014 році. Крім того, було окреслено практичні шляхи співробітництва Програми з Нацдержслужбою України та визначено пріоритети на майбутнє.

У заході також взяли участь директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець та директор Школи вищого корпусу державної служби Валентина Ковальчук.

 

Довідково:

 Програма Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони була започаткована у жовтні 2005 року під час Консультацій Україна–НАТО високого рівня (м. Вільнюс, Литва). Програма передбачає не лише практичну підготовку фахівців, але й конкретні фінансові внески з боку країн-членів Альянсу. Відповідно до рішення шостого засідання Комісії з питань партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору Національне агентство України з питань державної служби визначене національним координатором та основним виконавцем заходів Програми.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини