Відбулося засідання наглядової ради проекту Twinning для Державного агентства земельних ресурсів України

 24 лютого 2015 року у приміщенні Держземагентства України відбулося  четверте засідання наглядової ради проекту Twinning «Допомога в розвитку відкритого і прозорого ринку сільськогосподарських земель в Україні».

З вітальним словом до учасників засідання звернулися керівник проекту від Держземагентства України Людмила Шемелинець та керівник проекту від Королівства Нідерланди Нік Босманс, які наголосили на високому рівні взаємодії між партнерами та висловили готовність сприяти подальшій реалізації проекту.

В ході засідання учасники обговорили питання зміни контрольних показників обов’язкових результатів проекту з метою їх актуалізації. Також постійний радник проекту Стефан Вербунт представив на розгляд наглядової ради квартальний звіт проекту. На додаток учасники заходу узгодили питання щодо проведення наступного засідання наглядової ради.

У засіданні також взяли участь молодший керівник проекту від Федеративної Республіки Німеччина Катя Деллс, молодший керівник проекту від Литовської Республіки Вілма Даугальєне, радник Посольства Федеративної Республіки Німеччини в Україні з питань продовольства, сільського господарства та захисту прав споживачів Ансґар Ашфальк, а також керівник сектору з питань сільського господарства, безпеки продуктів і земельної реформи Представництва ЄС в Україні Енцо Даміані.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяв завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами Артем Тахтаров.

 Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльність з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини