Відкриття проекту PADOS II «Сучасне лідерство і розвиток потенціалу в державному секторі в країнах Східного партнерств»

27 червня 2017 року у приміщенні Фінського інституту державного управління (HAUS) відбулося відкриття проекту PADOS II «Сучасне лідерство і розвиток потенціалу в державному секторі в країнах Східного партнерств».

Метою проекту є сучасне лідерство і розвиток потенціалу в державному секторі в країнах Східного партнерства.

Зі вступною промовою виступила генеральний директор HAUS Аннелі Теммес, яка представила основні компоненти, цілі та завдання проекту.

Під час засідання учасники обговорили пріоритети розвитку лідерства і потенціалу в сфері державного управління та майбутні очікування від двосторонньої підтримки в рамках проекту.

Участь у семінарі взяли представники HAUS, Міністерства закордонних справ та Національної ради з питань освіти Фінляндії, а також представники країн-членів ініціативи ЄС «Східне партнерство».

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла начальника відділу розвитку людських ресурсів Анжела Кукуля.

 

Довідково:

Проект PADOS II фінансується Міністерством закордонних справ Фінляндії і реалізується Фінським інститутом державного управління.

Країнами-бенефіцарами проекту технічної допомоги PADOS є: Республіка Вірменія, Азербайджанська Республіка, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна. 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини