Прес - реліз

17 травня Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування спільно з Національним агентством України з питань державної служби ініціює проведення у приміщенні Верховної Ради України експозиції «100-річчя державної служби України».

Захід присвячено висвітленню подій інституційного становлення державної служби, зокрема прийняття у 1918 році, в добу Української Держави за часів гетьмана Павла Скоропадського законів, які вперше в історії України на законодавчому рівні закріпили засади функціонування інституту державної служби та статус державного службовця.

Крім того, фотовиставка включатиме експозиції ключових етапів становлення та розвитку в Україні професійної і політично нейтральної державної служби європейського зразка.

Реалізація проекту дозволить привернути увагу до традицій української державної служби та використати власний досвід національного державного управління у процесі вдосконалення системи державного управління і підвищення рівня конкурентоспроможності України.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини