Завершився ІІ модуль «Основи стратегічного планування» в рамках програми «100 Чемпіонів»

 

 

 

05-06 березня 2019 року в Конгрес Холі готелю Mercure Kyiv Congress завершився другий модуль «Основи стратегічного планування» в рамках проекту «100 чемпіонів».

Захід відкрив Керівник Програми професійної підготовки Україна–НАТО Ове УРУП-МЕДСЕН, який привітав учасників модулю та наголосив на важливості питань, пов`язаних зі стратегічним плануванням. Зі вступним словом до учасників заходу також звернулася державний експерт експертної групи взаємодії з НАТО Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України Оксана ДЯЧЕНКО, яка закликала до активної взаємодії та побажала продуктивної роботи в групах.

05 березня в рамках модулю відбулося три сесії, у ході яких було представлено основну мету та цілі стратегічного планування та підготовку до практичної частини. Практична частина модулю проходила у форматі світового кафе. Протягом першого дня експерт з питань управління змінами та трансформаційної стратегії Дзвенислава НОВАКІВСЬКА та РМР тренер і консультант з управління проектами компанії Технології управління Спайдер Україна Наталя СТАРИНСЬКА ознайомили учасників заходу з основними поняттями та інструкціями виконання запропонованих практичних вправ. Учасники мали змогу визначити кращі практики та спільні виклики при розробці стратегій, а також окреслити стратегічне планування в умовах складності.

06 березня відбулась лекційна частина ІІ модулю. Учасники мали змогу ознайомитися з теоретичною частиною модулю. Експерти ознайомили учасників заходу з презентаціями на наступні теми: «Взаємозв’язок між державними установами в процесі підготовки та впровадження стратегічних рішень», «Планування в оборонному секторі НАТО» та «Бюджетування, програма внутрішнього контролю менеджерів та системи логістичної інформації на підтримку стратегічного планування».

Насамкінець Керівник Програми професійної підготовки Україна–НАТО Ове УРУП-МЕДСЕН подякував учасникам за активну участь у заході та підбив підсумки модулю.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу відділу управління проектами участь у заході взяли завідувач сектору проектів SIGMA та CIB Юлія Єрченко та головний консультант сектору проектів міжнародного співробітництва Анатолій Сопілка.

Довідково:

Програма «100 чемпіонів» – навчальний курс, що складається з окремих модулів та реалізується у рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Метою курсу є підвищення професійного рівня працівників державних органів, відповідальних за питання євроатлантичної інтеграції, що передбачає оволодіння знаннями і навичками, необхідними для успішної підготовки та реалізації річних національних програм, інших стратегічних документів у сфері євроатлантичної інтеграції.

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини