Розпочався вебінар з питань лідерства в рамках курсу «100 чемпіонів»

28 травня 2020 року в режимі он-лайн стартувала перша сесія з трьох короткотермінових вебінарів стосовно питань розвитку лідерських якостей в рамках курсу «100 чемпіонів» для працівників органів державної влади, відповідальних за питання євроатлантичної інтеграції.

Захід організовано Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України за підтримки Програми Україна–НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Вадим ПРИСТАЙКО, який у своєму виступі зазначив, що он-лайн формат проведення тренінгів створює додаткові виклики, але також відкриває нові можливості для взаємодії у нестандартних обставинах, та побажав майбутнім лідерам успіху в оволодінні новими навичками і знаннями.

Проводить вебінар та фасилітує дискусії між учасниками керівниця і тренерка програми розвитку та коучингу для лідерів ESLEAD Олена СЕРГЄЄВА, яка протягом першої сесії окреслила основні відмінності та функції лідера і менеджера, обговорила з учасниками лідерські компетенції, необхідні для сучасного управління, а також висвітлила питання впровадження процесу організаційних змін в організаціях.

Протягом наступних двох сесій, які відбудуться 02 та 04 червня, учасники матимуть змогу ознайомитися з практичними питаннями застосування принципів мотивації, комунікації та роботи лідера в команді.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході бере Анатолій Сопілка, завідувач сектору проектів міжнародного співробітництва відділу управління проектами.

 

Довідково:

Програма «100 чемпіонів» – навчальний курс, що складається з окремих модулів та реалізується у рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

Метою курсу є підвищення професійного рівня працівників органів державної влади, відповідальних за питання євроатлантичної інтеграції, що передбачає оволодіння знаннями і навичками, необхідними для успішної підготовки та реалізації річних національних програм, інших стратегічних документів у сфері євроатлантичної інтеграції.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини