Відбувся День відкритих дверей державної служби

Як стати частиною команди державних службовців, яких фахівців чекають на державній службі, які переваги у роботі саме в публічному секторі – на ці та багато інших питань отримали відповіді учасники Дня відкритих дверей державної служби. 

Цього року захід пройшов в режимі реального часу і  такий формат дав можливість кожному бажаючому долучитися онлайн, почути актуальну та  корисну інформацію стосовно роботи в публічній сфері.

Цьогорічними спікерами виступили Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов, Голова НАДС Наталія Алюшина, заступниця Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан, Голова Немішаєвської селищної ради та заступник голови Всеукраїнської асоціації громад Сергій Замідра,  фахівці та експерти з команди НАДС.

«Навіть якщо у вас не має досвіду роботи на державній службі, але є величезне бажання працювати, змінювати себе, змінювати країну – ми чекаємо на вас! Нам дуже потрібно, щоб до величезної команди державних службовців України долучалися нові люди, з цікавими ідеями та мотивацією до саморозвитку», - зазначила Наталія Алюшина, Голова НАДС.

Команда НАДС щиро дякує усім, хто долучився до Дня відкритих дверей державної служби! Особлива подяка  партнерам та спікерам, які своїми виступами і роздумами зробили його цікавим та актуальним.

Довідково:

Переглянути відео заходу можна за посиланнями:

1 БЛОК. Публічна служба: коротко про головне.

2 БЛОК. З чого починається шлях на державну службу.

3 БЛОК. Державна служба - це про людей.

За цим посиланням можна ознайомитися з презентаціями спікерів, що стосуються питань вступу на державну службу, підготовки документів на конкурс, адаптації, професійного навчання та тенденцій на ринку праці. 

 

Інформація та фото з вебсайту НАДС

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини