Відбулося засідання Організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

3 червня 2021 року відбулося засідання Організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді, започаткованого відповідно до наказу НАДС від 10.06.2020 № 97-20 у рамках проведення заходів до Дня державної служби.

У минулому році конкурс зібрав талановиту молодь із 13 міст і містечок України та 15 освітніх закладів. Кількість та географічна представленість учасників засвідчили успіх і популярність заходу, що стало мотивом для продовження традиції конкурсу.

За словами Голови НАДС Наталії Алюшиної, Національне агентство України з питань державної служби реалізовує низку заходів, спрямованих на посилення кадрового потенціалу державної служби шляхом залучення активної, вмотивованої молоді. І Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді посів серед них важливе місце, як майданчик для підтримки і розвитку амбітної молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві.

Під час засідання було презентовано оновлений склад Конкурсної комісії, до якої увійшли представники органів державної влади, науковці, представники міжнародних програм та проектів міжнародної технічної допомоги.

У цьому році конкурсні роботи прийматимуться 14 травня по 23 червня за двома віковими категоріями: середня (15-18 років) та старша (19-23 роки) у номінаціях:

-        «Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків»;

-        «Децентралізація влади»;

-        «Реформування освіти»;

-        «Формування культури ведення діалогу на державній службі: кому і навіщо потрібно».

Проведення заключного етапу конкурсу із затвердженням списку переможців і розподілом призових місць у відповідних номінаціях заплановано на 18 липня 2021 року – день святкування 10-ї річниці утворення Національного агентства України з питань державної служби.

Детальнішу інформацію можна знайти на офіційному вебсайті Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді. (http://vseukrainskyi-konkurs2020.mozello.com)

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини