Експертна група завершила перевірку даних анкет всеукраїнського конкрсу "Приязна адміністрація"

17 березня 2011 року у рамках другого етапу Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація” експертна група здійснила останню перевірку наведених в анкеті учасника конкурсу, відвідавши Міністерство внутрішніх справ України.

Заступник директора департаменту зв’язків з громадськістю — начальник організаційно-аналітичного управління МВС Віктор Булаєв коротко ознайомив членів експертної групи з роботою відомства, наголосивши, що попри велику кількість звернень громадян співробітники намагаються завжди вкладатись в терміни та надавати якісні послуги.

Експертна група здійснила перевірку фактичної наявності заявлених в анкеті учасника відомостей, відвідавши громадську приймальню, а також ознайомилася з відомчими документами та провела співбесіди з безпосередніми надавачами послуг.

Довідково:

Проведення Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація” започатковано з 2008 року постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 року № 933 „Про проведення Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація” з метою виявлення та поширення кращого досвіду надання адміністративних послуг відповідно до функцій та завдань органів влади, заохочення і стимулювання адміністрацій, які надають послуги на високому професійному рівні.

Відповідно до зазначеної постанови та з метою гарантувати прозорість процедури визначення переможців відомостей конкурсу створено експертну групу для перевірки наведених в анкетах учасників конкурсу відомостей. Члени експертної групи здійснюють перевірку фактичної відповідності зазначених в анкетах відомостей шляхом безпосереднього відвідання органів виконавчої влади, які претендують на перемогу у конкурсі.

Усього відбулося проведення перевірок у 5 центральних органах виконавчої влади, що за попереднім оцінюванням анкети учасника конкурсу претендують на перемогу у конкурсі.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини