Відбулась робоча зустріч щодо впровадження плану інституційної реформи у міграційній сфері у рамках програми СІВ

12 квітня 2013 року відбулася робоча зустріч щодо підготовки технічних завдань на виконання пунктів плану залучення міжнародної технічної допомоги у міграційній сфері в рамках програми СІВ.

Під час заходу були обговорені питання щодо реалізації майбутніх проектів технічної допомоги. Крім того учасниками заходу були розглянуті проблемні питання реалізації політики у сфері управління кордонами та міграції: покращення політики з охорони кордону, оцінка міграційних ризиків, міграція людських ресурсів та ін.

У зустрічі  взяли участь Валерій Пінченко, старший офіцер управління по роботі з іноземцями, Сергій Федоров, начальник управління зв’язку інформатизації Адміністрації Державної прикордонної служби України, Вадим Гулько, начальник відділу аналітичного та методологічного відділу Державної митної служби України та міжнародний експерт з міграційних питань Пітер ван Кріекен.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у зустрічі взяли участь заступник директора – начальник відділу управління проектами Олеся Цикалюк, завідувач сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та CIB Олена Зайченко, а також головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи SIGMA та CIB Сергій Ковалевський.

Довідково: З 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06 жовтня 2005 року № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба України є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX та програми CIB згідно відповідних нормативно-правових актів.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини