Розпочалися IV Щорічні Рішельєвські академічні читання

25 вересня 2012 року на базі Національного університету «Одеська юридична академія» розпочалися IV Щорічні Рішельєвські академічні читання на тему: «Розвиток державної служби та служби в органах місцевого самоврядування в умовах реалізації адміністративної реформи».

ахід організовано Національним агентством України з питань державної служби, Одеською обласною державною адміністрацією, Одеською обласною радою, Національним університетом «Одеська юридична академія» у співпраці з Національною академією державного управління при Президентові України за участі та сприяння Ради Європи, Посольства Французької Республіки в Україні, Представництва ADETEF в Україні, Українсько – Данського проекту «Технічна підтримка реформ державного сектору в Україні. Фаза ІІ» (DANIDA), Проекту Twinning «Підтримка розвитку державної служби в Україні» та Німецького бюро технічного співробітництва (GIZ).

Відкрив Рішельєвські читання та виступив з вітальним словом Голова національного агентства України з питань державної служби В`ячеслав Толкованов. Також з привітаннями виступили: Фугель Лариса Мар’янівна – заступник керівника управління з питань кадрової політики Головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України, Яловий Володимир Борисович – заступник керівника апарату Верховної Ради України, Татієвський Володимир Дмитрович – заступник директора Департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів України, Хлицов Петро Володимирович – заступник голови-керівник апарату Одеської облдержадміністрації, Аракелян Мінас Рамзесович – віце-Президент, перший проректор Національного університету «Одеська юридична академія».

У роботі  Рішельєвських читань взяли участь біля 300 представників центральних і місцевих органів виконавчої влади, провідних навчальних та наукових закладів України, громадських організацій, представників іноземних держав.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу взяли участь директор Центру Марина Канавець, перший заступник директора-начальник експертно-аналітичного відділу Юлія Лихач, завідувач сектору галузевої експертизи Іван Рощин та завідувач сектору управління знаннями Марина Мусієнко.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини