3510 публічних службовців успішно пройшли навчання англійської мови у рамках проекту Eng4PublicService

Станом на сьогодні 3 510 публічних службовців центральних та місцевих органів державної влади успішно пройшли навчання англійської мови та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації обсягом навчального навантаження 1 кредит ЄКТС в рамках проекту Eng4PublicService. який впроваджується НАДС спільно у співпраці з компанією найбільшою освітньою компанією EF (Education First) Language Learning Solutions.

Загалом кількість учасників проекту Eng4PublicService становить близько 16 000 осіб.
 
Серед установ з найбільшою кількістю зареєстрованих користувачів на платформі EF – Національна поліція України, Державна податкова служба України, Верховна Рада України, Міністерство фінансів України.
 
Щоб долучитись до онлайн-навчання необхідно реєструватися на Порталі управління знаннями, пройти тестування, визначити свій поточний рівень володіння англійською мовою та в подальшому отримати доступ до всієї екосистеми платформи EF https://pdp.nacs.gov.ua/.
 
 
Довідково:
 

09 серпня 2022 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Національним агентством України з питань державної служби та найбільшою освітньою компанією EF Language Learning Solutions Ltd.

У контексті співпраці з EF Language Learning Solutions Ltd передбачено наступні напрями:

  • обмін передовим міжнародним досвідом у сфері вивчення іноземної мови

  • оцінювання та навчання англійській мові

  • інші заходи для розвитку людського капіталу

Публічні службовці мають можливість вивчати англійську мову на безкоштовній основі на базі онлайн школи англійської мови EF English Live. Варто зауважити, що задля вищої ефективності було спеціально розроблено окремий модуль для українських публічних службовців. До навчання можуть бути долучені близько 170 000 публічних службовців, які вже зареєстровані на Порталі управління знаннями. 

Презентація курсу відбулася 22 вересня 2022 року в рамках щорічного Рішельє-форуму публічної служби. Реєстраційну форму на навчання розміщено на Порталі управління знаннями, де кожен бажаючий публічний службовець зможе зареєструватися на курс вивчення англійської мови.

 

 

 

 

 

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини