Діловоди, IT-спеціалісти, культурологи: які працівники потрібні на деокупованих територіях

 

 

 

3 липня в Україні відкритий резерв відновлення. Будь-який громадянин може запропонувати свою кандидатуру і долучитися до відродження деокупованих територій. 

Про це пише Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина в авторській колонці на 24 Канал.

Місія резерву відновлення – сформувати дієвий управлінський апарат держави на деокупованих і прифронтових територіях. Так посилимо інституційну стійкість усієї держави. Важливо, аби люди розцінювали таку зайнятість як соціально відповідальну та перспективну, а також свідомо поєднували своє життя із публічним сектором. Суспільству потрібні професійні, доброчесні державні службовці.

Станом на 26 липня зареєстровано 1229 анкети (714 – чоловіки, 515 – жінки). За результатами перевірки зараховано до реєстру 1062 претенденти. Їхній вік – від 32 до 48 років. Більшість має управлінський досвід.

За регіональним пріоритетом кандидати обирають АР Крим та Севастополь (79%), Донеччину (25%) і Запорізьку область (20.5%). Найменша кількість анкет зареєстрована для працевлаштування на Чернігівщину (6%) та Сумщину (4%).

Пошукачі надають перевагу таким напрямам як адміністративне керівництво (51%), державний нагляд і контроль (35%), адміністрування та надання публічних послуг (25%).

 

 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини