Відбулася робоча зустріч з представниками Офісу Японського агентства міжнародного співробітництва в Україні

03 жовтня 2023 року в онлайн-режимі відбулася зустріч представників Офісу Японського агентства міжнародного співробітництва в Україні та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу з метою обговорення співпраці в рамках професійного навчання державних службовців за рахунок міжнародної технічної допомоги та інших форм міжнародного співробітництва.

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи та можливості співробітництва щодо навчання державних службовців у довгостроковій перспективі. У контексті майбутньої співпраці японська сторона висловила зацікавленість у наданні допомоги з огляду на свій досвід із застосування кращих практик у сфері державної служби та поширення інноваційних підходів до розвитку публічного сектору. Зокрема, партнери представили стипендіальні програми, спрямовані на підвищення рівня кваліфікації державних службовців за різними сферами діяльності.  

У свою чергу, представники Японського агентства міжнародного співробітництва презентували досвід та перспективи залучення допомоги в межах довгострокових програм, яка сприятиме економічному і соціальному зростанню країни.

Зустріч сприяла плідному та партнерському обговоренню перспектив подальшої співпраці з метою інституціоналізації процесу організації навчання та підвищення кваліфікації державних службовців за рахунок міжнародної технічної допомоги та інших форм міжнародного співробітництва.

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини