Відбулося засідання робочої групи щодо організації дослідження та підготовки рекомендацій органам виконавчої влади з питань проведення консультацій зі стейкхолдерами

14 березня 2024 року відбулося засідання робочої групи щодо організації дослідження та підготовки рекомендацій органам виконавчої влади з питань проведення консультацій зі стейкхолдерами, передбачене пунктом 2.2.4.1. Державної антикорупційної програми на 2023 — 2025 роки.

Директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу (далі – Центр) Марина Канавець привітала всіх присутніх, подякувавши та відзначивши важливість співпраці з членами робочої групи, до складу якої входять представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України та Національного агентства з питань запобігання корупції.

У ході зустрічі було презентовано напрацювання результатів опитування щодо визначення реальних інформаційних потреб суб’єктів, відповідальних за формування державної політики у відповідній сфері в Україні.

Учасники обговорили проблемні питання, передбачені пунктом  2.2.4.1. Державної антикорупційної програми на 2023 — 2025 року.  Також була створена спільна візія шляхів подальших дій роботи над згаданим дослідженням.

У засіданні взяли участь представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України, Національного агентства з питань запобігання корупції та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу. 

 

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини