НАДС підвищує спроможності державних службовців у стратегічному плануванні відповідно до методології Results-Based Management

НАДС підвищує спроможності державних службовців у стратегічному плануванні відповідно до методології Results-Based Management (RBM), тобто на основі принципів управління, орієнтованого на результат.
«Це черговий крок до впровадження світових стандартів стратегічного планування в публічному секторі України. Маємо ефективніше планувати державну політику та комплексно координувати виконання стратегічних планів і заходів між різними виконавцями, застосовуючи показники ефективності (KPI). Нам потрібна якісна аналітика і статистичні дані для визначення прогресу реалізації реформ. Це зробить управлінські процеси більш якісними та ефективними», - зазначила Голова НАДС Наталія Алюшина.
➡️Безкоштовний онлайн-курс про методологію RBM - тут: https://moodle.usg.org.ua/
Курс розроблено проектом SURGe у співпраці з НАДС та Вищою школою публічного управління. Проходження курсу дозволить слухачам:
  • проводити аналіз та визначити проблеми та потреби сфери політики;
  • планувати державну політику з урахуванням оцінки потреб різних груп громадян та тих викликів, з якими вони стикаються;
  • проводити моніторинг та оцінювання результатів політики.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини