Місія ЄК для формування Єдиного рамкового документу з надання допомоги ЄС

12 грудня 2012 року у приміщенні Представництва Європейського Союзу в Україні відбулась зустріч з представниками місії ЄК у рамках підготовки Національної індикативної програми для України на 2014-2020 роки з метою формування Єдиного рамкового документу з надання допомоги ЄС.

У ході заходу було обговорено майбутні плани та пріоритетні сфери співпраці на період 2014 – 2020 рр. Представництво Європейського Союзу в Україні підготувало документ з визначеними орієнтовними сферами співпраці на згаданий період.

Участь у заході взяли представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства закордонних справ України, Адміністрації Президента України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Представництва Європейського Союзу в Україні та Європейської Комісії.

Від Національного агентства України з питань державної служби участь взяли завідувач сектору міжнародного співробітництва управління організаційної та кадрової роботи Костянтин Гаврилов та головний консультант сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Сергій Копань.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини