Відбулася зустріч з представниками казначейства України

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ КАЗНАЧЕЙСТВА УКРАЇНИ
13 грудня 2012 року відбулася робоча зустріч з представниками Державної казначейської служби України щодо розроблення детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning «Удосконалення державної політики у сфері казначейського обслуговування шляхом імплементації національного законодавства з питань бухгалтерського обліку і звітності в державному секторі, наближеного до стандартів та кращих практик ЄС та посилення інституційної взаємодії Державної казначейської служби України».

У ході зустрічі було обговорено особливості написання детального технічного завдання (Fiche) проекту Twinning, зокрема структура та зміст документа.

У зустрічі взяли участь радник Голови Державної казначейської служби України Анатолій Бернацький і головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності Голови Державної казначейської служби України Олеся Данишенко.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу у заході взяли участь завідувач сектору координації проектів Twinning Ірина Лучинська та головний консультант сектору проектів у сфері адміністративної реформи SIGMA та CIB Анастасія Терех.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини